18.7.11

Zeeman @ AIFW
Afgelopen zaterdag, op de AIFW, werd het nieuwe modelabel: 'FRANK' gelanceerd.

FRANK werd omschreven als een label dat haute couture en ready to wear samen zou brengen. Niemand was bekend met het label. Verteld werd dat de collectie zeker de moeite waard zou zijn. Nadat het Nederlandse modepubliek de collectie had bekeken, verscheen het logo van Zeeman. FRANK bleek helemaal niet te bestaan! Alle outfits waren afkomstig van textielconcern Zeeman.

Verbazing, verwarring en ongeloof heersten bij het modepubliek. Wat heeft Zeeman hier mee te maken...? Toen werd duidelijk dat Zeeman achter het 'nieuwe' modelabel FRANK zat. Niemand had dit verwacht, zelfs de organisatie van de AIFW had totaal geen idee dat Zeeman hierachter zou zitten.

Een sterke stunt van Zeeman! Met deze guerrilla-actie hebben ze de Amsterdam International Fashion Week mooi op de hak genomen. Het team van Zeeman heeft alles op alles gezet om dit project geheim te houden, in totaal wisten maar zeven mensen hiervan. 

De boodschap die Zeeman wilde overbrengen is duidelijk: 

'Er goed uitzien hoeft niet duur te zijn.' 


1 opmerking:

  1. HAHAHHA! Echt leuk bedacht hoor! Ik wou dat ik er bij was, die gezichten toen ze opeens Zeeman zagen staand!! PRICELESS!

    xx Chi chi

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...