18.7.11

2LoveTonyCohen ♥


Gisteren was het de laatste dag van de Amsterdam International Fashion Week. En, lucky me, ik mocht aanwezig zijn bij de show van 2LoveTonyCohen.

Tony Cohen showde tijdens deze week maar liefst twee collecties. Waarvan hij gisteren zijn nieuwe lijn voor spring/summer 2012 showde: 2LoveTonyCohen. Tony wil hiermee aantonen dat vrouwen zich ook trendy en stijlvol kunnen kleden zonder dat zij enorm veel geld moeten uitgeven.

‘De grote uitdaging was om het onder de honderd euro in de winkel te krijgen en dat is gelukt,’ legt de ontwerper uit. ‘En het heeft toch het karakter dat ik het mee wilde geven. Het is niet zo van de machine af, er is veel met de stoffen gebeurd.‘ aldus Tony Cohen.

2LoveTonyCohen is een hele mooie basic lijn, met mooie soepele stoffen en zoete pastels. Het zijn easy going basics in een romantische, new Bohemian/Ibiza ‘look’. Wat het erg draagbaar maakt.
(Leuk detail: alle modellen dragen schoenen van Sacha Shoes!)


Ik ben in ieder geval helemaal fan van deze mooie collectie!(foto 1: privebezit, foto 2 t/m 5: http://www.fashionscene.nl/)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...