5.9.11

Lot's of inspiration at the Swan Market

Het leek een druiligere herfstachtige dag te worden, totdat ineens de zon verscheen! Een mooie dag om naar de Swan Market te gaan, de lifestyle markt van Rotterdam. Een must-see en must-go-to event. En niet te missen omdat het bijna in mijn achtertuin plaats vindt.

Ik heb een hoop Ohhhh's en Ahhhh's geroepen. Mooie stoere armbanden in panter en zebraprint van Essas, weer een Ohhh voor de mooie sieraden van Chelsea Jewelz, aparte sprookjesringen en mooie stijlvolle kandelaars van Brown2208, de hoodedscarfs van NomibyNaomi. En natuurlijk een aantal mooie vintage must-have items. Kobi hergebruikt knopen en maakt er ringen van! Even bij SHPPR gespiekt en daar de bekende sjaal van Urban Nomads by Kirsty Nagel bewonderd. Stiekem even geroken aan al het lekkers bij Klip&Koo. (De volgende keer kom ik zeker proeven dames!) En Stoer in Style had ook weer teveel moois.

Het was weer een geweldige bron van inspiratie. Veel creatieve mensen bij elkaar. Van te voren had ik al bedacht om mijn portemonnee niet open te doen of beter nog: ├╝berhaupt niet eens uit mijn tas te halen. Totdat ik al die aparte leuke creaties zag van Carola Zee. Waar niet alleen mooie design kopjes en vazen stonden, maar ook mooie leren shoppers hingen. Het was bijna onmogelijk om niet overstag te gaan... En jawel mijn goede voornemen duurde maar liefst tien minuten!


 
 Shopper gekocht bij Carola Zee

Op naar editie 6 van de Swan Market! I'll be there!2 opmerkingen:

  1. Oh, wat een mooie tas! Ik stond zelf op de swanmarket en durfde nauwelijks de andere kraampjes te bekijken haha. Er was teveel leuks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thnx!

    Volgende keer zeker een rondje doen ;-)
    Sta je er in oktober ook weer? Kom ik even bij jou spieken!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...