8.8.11

Zet nooit een masker op!

Make-up zorgt ervoor dat jij je mooier voelt. Het verdoezelt niet alleen de oneffenheden in je gezicht, maar geeft je een beter gevoel over jezelf. Het besef dat jij er goed uitziet, draagt bij aan jouw zelfvertrouwen, en dat maakt je sterker!

Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Er zijn vrouwen die nooit of nauwelijks make-up dragen en gewoon naturel de wereld in gaan. Helaas zijn er ook nog steeds genoeg vrouwen, die zonder een dikke laag geen stap buiten de deur zetten. Zo zonde! Ook hier geldt: less is more!

Wil jij geen masker effect? Wees zuinig met je foundation en brengt het zorgvuldig aan. Kies voor een kleur die het dichtst bij jouw eigen huidskleur ligt.

§  Ben je een koel type (jouw huid heeft een roze of blauwe ondertoon)
Kies voor tinten zoals: ivory, sand of porcelain. Pas op met oranje en geeltinten.

§  Ben je een warm type (jouw huid heeft een gele of oranje ondertoon)
Kies voor tinten zoals: honey of gold.

Door een kleine streep foundation op je kaaklijn aan te brengen kan je testen of je de juiste kleur foundation hebt gekozen. In je hals moet de foundation onzichtbaar verdwijnen. Probeer het niet uit op je handpalm. Zo kom je niet achter de juiste kleur. Ga maar eens voor de spiegel staan en houd je handpalm naast je gezicht. Je zult zien dat je handpalm afwijkt qua kleur.


Ook bij make-up geldt: Blijf dicht bij jezelf. Zet nooit een masker op!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...